Gå direkt till innehåll
MSB:s nyhetsrum är nominerat till pris. Foto: Mynewsdesk
MSB:s nyhetsrum är nominerat till pris. Foto: Mynewsdesk

Nyhet -

MSB:s nyhetsrum är nominerat till pris

MSB:s nyhetsrum på Mynewsdesk är nominerat till pris. I dag stod det klart att vårt nyhetsrum är en av finalisterna i Digital PR Awards.

I dag offentliggjordes de organisationer som gått till final i Digital PR Awards. MSB:s nyhetsrum är nominerat till Årets Nyhetsrum i Digital PR Awards. Engagemang och räckvidd är två faktorer som har legat till grund för bedömningen under nomineringsjuryns arbete. Totalt har juryn gått igenom 130 nordiska bidrag.

- Det känns jättekul att vi är nominerade. Under 2019 har vi lagt ner mycket arbete på att utveckla vår kanal på Mynewsdesk med relevant innehåll. Att vi nu gått till final känns som ett kvitto på att vi är på god väg mot målet att ha ett av Myndighetssveriges bästa nyhetsrum, säger Anna Lindbäck, pressansvarig på MSB.

Final den 25 mars

De som har gått till final kommer nu att synas av en extern jury samt analyseras och utvärderas mer kvalitativt. Finalen äger rum 25 mars i Stockholm. Övriga nominerade i samma kategori är Sia Glass, Stockholmsmässan, Findus, MTR Express och Clarion Hotel Amaranten. 

Ämnen

Kontakter

MSB:s presstjänst

MSB:s presstjänst

Presskontakt 010-240 44 44
Anna Wennerström

Anna Wennerström

Presskontakt Pressansvarig
Elin Bohman

Elin Bohman

Presskontakt Pressekreterare